Készen állsz a változásra?

2023.10.18

"32 éves koromban fogamzásgátlót szedtem. Ekkor 2006 volt. Javában divat volt így védekezni, de már lehetett olvasni róla, hogy a hormonális beavatkozás hosszú távon nem tesz jót.
Amikor olyan cikkbe botlottam, ahol a fogamzásgátló negatív hatásairól írtak,
akkor átugrottam. Nem álltam készen arra, hogy végigolvassam...." 


Amikor olyan cikkbe botlottam, ahol a fogamzásgátló negatív hatásairól írtak, akkor azt átugrottam. Nem álltam készen arra, hogy végigolvassam és tudatosítsam magamban, hogy mennyi rosszat tud okozni.
Sokminden más volt körülöttem és egyszerűen nem volt erőm arra, hogy ezzel foglalkozzak.
Kényelmes volt, sokan szedik, mi bajom lehet.


Aztán kisimult az életem hagytam, hogy a látóterembe kerüljenek ilyen cikkek, éreztem, hogy készen állok rá, hogy tisztán lássak.
Rengeteget elolvastam és láttam, hogy minden orvosi ajánlás ellenére ezt azonnal abba kell hagyni. Pár hónap alatt rendeződött a hormonháztartásom, kisimult a bőröm és a depressziós napok is elmúltak (amit nem is sejtettem, hogy ettől van)...."
Az életmódváltással is valahogy így van
.

Készen kell rá állni.

Hiába tudod, hogy mennyi rosszat eszel össze, ami gyulladást, plusz kilókat és fáradékonyságot okoz.
Ezer helyről hallod, hogy ne egyél cukrot, kerüld az adalékanyagokat, érzed, hogy puffadsz, a tésztától hízol és azt is sejted, hogy a bőrkiütésed valami ételallergiától lehet, de a munka, az ovi, az edzés között csak egy pékségre vagy egy gyors kajára van idő.
Kényelmes, sokan eszik, mi bajod lehet.

Kell egy olyan pillanat, amikor azt mondod: Oké, na most van erőm változtatni!
Ha viszont eljön a pillanat, akkor azt meg kell csípni. Amikor azt érzed, hogy most képes leszel pár hétig csinálni, kínlódás helyett jó érzéssel és büszkeséggel fog eltölteni, akkor neki kell állni!!

Utána pedig szép lassan úgyis a szokásoddá válik.

Mi pedig itt vagyunk és segítünk neked!