Catering

Vendéglátás prémium, mentes termékekkel


Szeretnél mentes termékeket kínálni a rendezvényeden vagy az éttermedben?
Unod már a szokványos, semleges ízű alternatívákat?
De fontos lenne, mert sok az ételérzékeny vendég?
Nincs gluténmentes konyhád?
Nem tudod, hogyan oldd meg a friss tálalást? 


Mi segítünk!

Ha rendezvényedre vagy éttermedbe különleges ízeket keresel,
mi vagyunk a tökéletes választás!
 

Paleo Pékségünk már kilenc éve készít glutén-, tej-, tojás- és hozzáadott cukormentes péksüteményeket. Ráadásul odafigyelünk arra is, hogy termékeink alacsony szénhidráttartalmúak legyenek, így nem használunk rizst, burgonyát vagy kukoricát sem az összetevők között.

Minden termékünk kizárólag 100%-ban természetes alapanyagokból készül, nincs bennük semmiféle adalékanyag vagy tartósítószer.

Milyen hangulatú a rendezvényed?

Ha elegáns és formális az esemény, akkor exkluzív és ízléses péksüteményekkel, valamint prémium desszertekkel készülünk.
Ha laza és barátságos a légkör, akkor könnyedebb és játékosabb választékot kínálunk, például mini szendvicseket vagy változatos mini pizzákat.

Az esemény hangulatához igazítva biztosítjuk, hogy a mentes termékeink harmonizáljanak és fokozzák az egész rendezvény élményét. 

Nincs szükség külön konyhára! 

Termékeinket gyorsfagyasztva szállítjuk, így csak ki kell melegítened őket egy erre a célra elkülönített, gluténmentes sütőben vagy grillsütőben, és máris melegen tálalhatod a vendégeidnek.
Ezáltal egyszerű és kényelmes megoldást kínálunk, hogy te is könnyedén gondoskodhass a finom és egészséges falatokról az eseményen.

Ha szeretnél kóstolót kérni vagy érdekelnek a részletek, akkor írj nekünk vagy hívd ezt a számot: Komáromi Gábor 30/557 7652