PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS ÉS A FOGYÁS

Kezdd el a fogyókúráért, aztán nem tudsz leállni, mert rájössz, hogy kivirulsz tőle

Sokszor látjuk a vásárlóink között, hogy azért kezdik el a paleolit táplálkozást, mert élvezni szeretnék a kellemes „mellékhatását”, a tartós fogyást.
Naponta találkozunk sikertörténetekkel, ahol rekordsebességgel olvadnak a kilók a paleo elkezdése után nem sokkal. Aztán azt is látjuk, ahogy rákapnak ennek az életmódnak az ízére és a macihájat elhagyva, örömmel folytatják a „szabályok” betartását, mert szép lesz a bőrük, energikusak lesznek, és az addig megoldhatatlannak hitt problémájuk (magas vérnyomás, seborrhea, rosacea, akne, puffadás, hajhullás, gyomorégés…) MEGOLDÓDIK!

Mi, mint a paleolit táplálkozás nagykövetei azt mondjuk, mindegy, hogy miért kezded el, csak csináld!
Ha az a szép alak elérése, akkor abban támogatunk!!

4 leggyakoribb KIFOGÁS a paleóval szemben, amit nap mint nap hallunk! 

1/Túl drága!

Erre számtalan összehasonlítás készült már és látszik, hogy aki odafigyelve csinálja, annak még olcsóbb is. Nagyon sok vásárlónk minimálbérből paleózik.

2/Nem tudom, mit főzzek és nincs is rá időm!

Ma már nagyon sok jó recept és szakácskönyv van, amiből főzhetsz. Vannak nagyon ügyes bloggerek, akik naponta osztják meg az ételeiket. Ha pedig nincs időd főzni, akkor a legtöbb ételfutár cég csinál már paleo ebédet vagy egész napra menüt: Teletál, Interfood...

3/Hiányozna az édesség!

A teljes paleóra való átállás időszakában gyakran érezheted, hogy ingadozik a vércukorszinted (szédülsz, ingerlékeny vagy evés után édességet kívánsz). Ez a paleózás előrehaladtával el fog tűnni!

4/Nem tudom figyelni, hogy mit eszem!

Ha az elején bizonytalan vagy abban, hogy mit és mennyit eszel, akkor készíts Kajanaplót, amiben feljegyezheted a naponta elfogyasztott ételeket.

Tudtad? Van egy csomó ember, aki szeretne változtatni az étkezésén, de a fejében mindig valamilyen kifogás van. Te is közéjük tartozol??
PALEO KÖZPONT, Paleo Bolt és Paleo Büfé


Cím:
 Székesfehérvár, Budai út 144. (Halesz parkkal szemben)

Bolt telefon: 20/220 83 23
Ha nem vesszük fel, épp egy vásárló kérdéseit válaszoljuk meg gondosan. Kérlek, hívj vissza pár perc múlva!
Büfé telefon: 20/46-45-45-6


E-mail: rendeles@paleokozpont.hu
Nyitvatartás: H-P: 9-17:30 óra Szombat: ZÁRVA 

8 ELŐNY, AMIT CSAK A PALEO KÖZPONT VÁSÁRLÓI ÉLVEZHETNEKVirág lányom cikke arról, hogy hogyan élte túl a paleo étrendet gyermekként mellettem :)


Hogyan éltem túl a paleót gyerekként?


Virág 20 éves székesfehérvári lány, aki korosztályának képviselőjékent megosztotta velünk aranyos történetét arról, miként lett anyukája hatására a paleo életmód lelkes híve. Története mindannyiunk számára sok-sok tanulsággal szolgál. Tiszta szívből kívánjuk neki, hogy hosszú, egészséges és boldog élete végéig kitartó követője ennek az egyedülállóan hatékony táplálkozási- és életformának.