Kedves Vásárlónk!

Egy éve dédelgetett álmunk vált valóra és a Paleo Központban 2018.október 25-én megnyitottuk az országosan egyedülálló Paleo Büfét!

Lehetőséged van nálunk növényi tejjel kávézni, reggelizni, gyorsan valamit enni: frissen sült paleo pizzát, leveseket, tésztákat, extra alacsony szénhidráttartalmú húsokat, laktató desszerteket, hamburgert, paleo mexikói taco-t....

Minden termékünk a helyben sült péksüteményeinkből, megbízható paleós alapanyagokból készül, amik alacsony glikémiás indexűek vagyis lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaznak.
Ez azt jelenti, hogy hosszú időn keresztül, kis adagokban látják el a szervezetet energiával, sokáig teltségérzetet okoznak, így sokkal később leszel éhes utána.

Az ételeink garantáltan kókuszzsíron, olívaolajon sülnek, növényi tejszínnel készülnek, glutén és gyorsan felszívódó szénhidrátoktól (rizs, burgonya, kukorica, cukor és szója nélkül) mentesek, és a kemény sajtok helyett kérheted növényi sajttal is.

Ezekhez a változásokhoz igazítottuk a nyitvatartásunkat is, így hétköznapokon 9 órától várunk, szombaton és vasárnap viszont zárva vagyunk.
Célunk, hogy hétköznapokon maximálisan kiszolgáljunk és friss ételekkel, alapanyagokkal tudjuk segíteni a tiszta táplálkozásod, hétvégén viszont fontos, hogy mi is feltöltődjünk, a gyermekeinkkel legyünk, pihenjünk, na és persze fussunk :)
A peleolit életmód nemcsak a táplálkozás megváltoztatásáról szól, hanem egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb életről is, amibe beletartozik a minőségi pihenés is.

Várunk szeretettel!