Kedves Vásárlónk!

Ezúton is szeretnénk értesíteni néhány örömteli változásról a Paleo Központ életében.

Egy éve dédelgetett álmunk válik valóra és a Paleo Központban egy Paleo Büfét nyitunk meg, előreláthatólag október első napjaiban.
Az öt éves nyitvatartásunk alatt folyamatosan figyeljük az igényeiteket és ehhez igazodva alakítjuk a tevékenységünket is.
Így lett a Paleo Pékség is, ahol mostanra már 18 féle glutén-, cukor-, szója-, élesztő-, rizs-, burgonya-, kukoricamentes, helyben sütött, tiszta péksüteményeket sütünk minden reggel.

Magunk is tapasztaljuk és tőletek is halljuk, hogy óriási nehézség egy paleósnak az elvásárai szerint enni valamit vagy csak kávét inni tehéntej nélkül (bár már a növényi tejek egyre elterjedtebbek).

2018. októbertől a mi Paleo Büfénkben lehetőséged lesz kávézni, reggelizni, gyorsan valamit enni: pizzát, melegszendvicset, szendvicset, amik megbízható paleós alapanyagokból készülnek, valamivel később pedig ebédelni is!
Sokféle, speciális paleós melegétellel várunk majd, így nem kell beérned a saláta-csirkemell párossal, ha éppen nem volt időd főzni.

Az ételeink garantáltan kókuszzsíron, olívaolajon sülnek majd, növényi tejszínnel készülnek, glutén és gyorsan felszívódó szénhidrátoktól (rizs, burgonya, kukorica, cukor és szója nélkül) mentesek, mégis változatosak.

Lehetőséged lesz helyben elfogyasztani, de el is viheted majd.

Ezekhez a változásokhoz kell igazítanunk a nyitvatartásunkat is, így hétköznapokon kicsit hosszabb nyitvatartással várunk majd, szombaton és vasárnap viszont zárva leszünk.
Célunk, hogy hétköznapokon maximáslisan kiszolgáljunk és friss ételekkel, alapanyagokkal tudjuk segíteni a tiszta táplálkozásod, hétvégén viszont fontos, hogy mi is feltöltődjünk, a gyermekeinkkel legyünk, pihenjünk, na és persze fussunk :)
A peleolit életmód nemcsak a táplálkozás megváltoztatásáról szól, hanem egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb életről is, amibe beletartozik a minőségi pihenés is.


Akik szerettek hozzánk járni a Főzőiskolába, nekik rossz hír, hogy átmenetileg felfüggesztjük a konyhát, mert a helyén készül a Büfé.
Amíg nem találunk új, méltó helyet, addig nem tudunk tanítani :(
Jó volt látni, hogy az öt év alatt több ezer ember fordult meg nálunk és volt igényük a változtatásra.

Reméljük, hogy velünk együtt örülsz a változásnak, mi már nagyon várjuk!
Hamarosan új hírekkel is jelentkezünk!

Réka, Krisztián, Erikák és Virág

PALEO KÖZPONT, Paleo Bolt és Paleo Büfé


Cím:
 Székesfehérvár, Budai út 144. (Halesz parkkal szemben)
Telefon: 20/220 83 23
Ha nem vesszük fel, épp egy vásárló kérdéseit válaszoljuk meg gondosan. Kérlek, hívj vissza pár perc múlva!

E-mail: rendeles@paleokozpont.hu
Nyitvatartás: H-P: 10-18 óra Szombat: ZÁRVA

Ünnepi nyitvatartás

2018. október 20-23-ig zárva 
(szombattól-kedd)

Kellemes feltöltődést, jó pihenést kívánunk!  🐿️


SZENDI GÁBOR ELŐADÁSA A PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁSRÓL
2018. november 10. szombat 18 óra Székesfehérvár
Jegyek>>

8 ELŐNY, AMIT CSAK A PALEO KÖZPONT VÁSÁRLÓI ÉLVEZHETNEK